Mobilt Hunddagis-Lediga platser!

Jag har nu två platser lediga för hund upp till 40 cm i mankhöjd boendes i centrala Göteborg. Ena platsen är på heltid och den andra 4 dagar/vecka. Tveka inte att höra av dig om din hund vill bli en del av vårt härliga gäng!

Hur fungerar det?

Jag börjar dagen med att hämta upp alla hundar i sina hem. Vi tar bilen ut till ett härligt skogsområde och där får alla hundarna promenera ihop i minst två timmar (en timma om det är riktigt dåligt väder). Jag har stor variation på promenaderna och går gärna på mindre stigar i kuperad terräng. Av säkerhetsskäl är alltid alla hundar kopplade under promenaderna. För att hundarna ska få utlopp för att busa åker vi cirka 1gång/vecka till en rastgård. När promenaden är avslutad lämnas hundarna hemma i sina hem igen där dom får vila i lugn och ro tills matte och husse kommer hem igen. 

Vilka hundar passar in?

Det viktigaste för mig när jag tar in en ny hund är att den fungerar väl ihop med resterande flock. Detta ställer vissa krav på hunden, den behöver vara van vid att umgås med andra hundar och får inte vara aggressiv mot varken hundar eller människor. Hunden bör även gå bra i koppel tillsammans med andra hundar och inte dra.  

Då vi promenerar mycket och i varierad terräng behöver hunden vara fysiskt frisk och klara av den typen av motion. Av denna anledning tar jag heller inte emot hundar som inte är fullvuxna. Hunden bör även vara okej med att vara ute i alla typer av väder och jag sätter på eventuella täcken vid hämtning. 

För att alla hundar alltid ska kunna vara med på dagis tar jag endast emot tikar och kastrerade hanar. 

I bilen finns 12 burar i varierande storlek, i första hand för mindre hundar. 

Vill du att din hund ska börja hos oss?

Om du tycker att vi känns som rätt alternativ för din hund är du varmt välkommen att kontakta mig för vidare information! 

Telefonnummer:

0738-216315

E-post:

tassafram@gmail.com

Följ Tassa Fram:

Instagram

Facebook