Om Mig

Jag som driver Tassa Fram heter Elin och med mig på dagarna har jag min ständiga följeslagare Hallie, en Shetland sheepdog tik. Mitt största intresse i livet har alltid varit djur! Innan vi skaffade familjens första hund brukade jag springa runt bland grannarna och fråga om jag fick gå promenader med deras hundar. Detta till trotts va de hästar som gällde när jag var yngre och jag tillbringade varje ledig minut i stallet. Det va först när jag i början på 2018 skaffade Hallie som hunderiet fick fart på riktigt och jag insåg hur otroligt roligt det är! Med Hallie tränar jag NoseWork, Rallylydnad och Agility. På tal om djurtokIg så har jag utöver Hallie även en häst och en katt. 

Tassa Fram är den lösning jag själv hade velat ha till min hund, en aktiv vardag blandat med vila i sin trygga hemmiljö. Att det dessutom är en enkel och stressfri lösning för matte och husse ser jag bara som en bonus. 

Jag vill att mina dagishundar ska tycka att det är roligt att vara på dagis! Därför jobbar jag med positiv förstärkning och mjuka metoder 

Jag är utbildad via Göteborgs Folkhögskola till Hunddagisföreståndare och NoseWorkinstruktör. Jag är även utbildad hundinstruktör via Attityd Hundkunskap och kommer under sommaren 2022 även vara färdig beteendeutredare.

Verksamheten innehar §16 tillstånd, bilen är godkänd av Länsstyrelsen och har både ventilation och värme i skåpet samt att verksamheten har ansvarsförsäkring. Vi följer självklart även gällande rekommendationer från Jordbruksverket för transport av hund.