Kurser

Kurser i Göteborg


Jag som håller i kurserna är utbildad instruktör och snart färdig beteendeutredare via Attityd hundkunskap, och är sedan tidigare även utbildad Nosework instruktör via snwk. För mig är det viktigt att alla hundar får så bra förutsättningar som möjligt att gå på kurs och vi är därför alltid små grupper med 4-6 hundar samt att de finns möjlighet till att skärma av för extra trygghet. 

För mig är det viktigt att de både ska vara kul att träna hund men självklart också för hunden att tränas, alla kurser är därför helt belöningsbaserade, dvs vi jobbar med att förstärka dom beteenden vi vill ha, och vi lägger upp träningen på ett sätt som gör det lätt för hunden att göra rätt. 

Valpkurs

För valpar i åldern 3-6 månader.

På denna kurs lägger vi grunden för ett roligt liv tillsammans med valpen. Vi fokuserar på vardagsviktiga saker som koppelgående och inkallning, grunden till enklare tricks, prova på spännande saker på valptivoli och mycket annat som ni kommer ha stor nytta av i vardagen under hela hundens liv. 

Kursen består av totalt sex tillfällen, första tillfället är ren teori och resterande tillfällen teori blandat med praktik. 

Pris: 1875 kr

Datum kommer inom kort

Nosework steg 1

Denna kurs är en introduktion i Noseworkens fantastiska värld! Kursen passar dig som är helt ny på Nosework, alternativt testat lite hemma men inte riktigt kommit igång.

Under kursens gång kommer vi introducera hunden för den första doften, eukalyptus och bygga ett högt värde kring den.